keskiviikko 1. lokakuuta 2014

Vive la France! -haaste koonti

Anna minun lukea enemmän
Annami järjesti Vive la France! -lukuhaasteen. Haasteen tarkoituksena oli lukea kirjoja ranskalaisilta kirjailijoilta. Haasteen tarkoituksena oli myös kerätä raitoja joita oli tarjolla kolme, sininen, valkoinen ja punainen. Yhden raidan sai kahdella kirjalla, kaksi raitaa neljällä kirjalla ja kolme raitaa kuudella kirjalla. Itse luin yhdeksän kirjaa, muutama kirja jäi kesken. Marguerite Duras tuli hyvin tutuksi kolmella kirjallaan, joista Rakastaja oli oma lempparini. Henri Charrieren Vanki nimeltä Papillon oli ehdoton oma suosikkini näistä kaikista kirjoista, vaikka kirjassa oli yli viisisataa sivua, luin sen hujauksessa. Myös Camusin Rutto oli mieleeni, Sivullinen sen sijaan jäi hieman etäiseksi itselleni.

1. Marguerite Duras - Rakastaja
2. Albert Camus - Sivullinen
3. Francoise Sagan - Tervetuloa ikävä
4. Marguerite Duras - Lol V. Steinin elämä
5. Albert Camus - Rutto
6. J.M.G. Le Clezio - Alkusoitto
7. Marguerite Duras - Varakonsuli
8. Henri Charriere - Vanki nimeltä Papillon
9. Raymond Radiguet - Paholainen ruumiissa

5 kommenttia:

 1. Ehditpä lukea monta ranskalaista, hieno lista. Itse olen siltä lukenut vain Alkusoiton.

  VastaaPoista
 2. Hei! Voitit tähän haasteeseen liittyneen kirja-arvonnan. http://annaminunlukeaenemman.blogspot.fi/2014/10/vive-la-france-arvonta.html Laittaisitko kirjavalintasi ja osoitteesi sähköpostiini (annaminunlukea (at) gmail.com). Onnea! :)

  VastaaPoista
 3. Hieno ja hyvin kuvainnollistava. :)

  VastaaPoista
 4. Hei,
  Anteeksi, mutta vain kertoakseni, että olemme paikkakunnan yhteiskunta ja tarjoamme rahalainoja kaikille vakaville ja rehellisille ihmisille liiketoiminnan laajentamiseksi tai ostokseksi. Korko on 3% vuodessa.
  Lisätietoja ota meihin yhteyttä sähköpostitse.

  Sähköposti: simondurochefort@gmail.com

  VastaaPoista